Elämäniloinen Ajanhallinta

4 viikon valmennuspaketti verkkokurssina

Oletko väsynyt kellon perässä juoksemiseen?

Haluatko päästä eroon huonosta omastatunnosta, kun pitäisi olla kahdessa paikassa yhtäaikaa?

Onko sinulla on koko ajan kiire, etkä kuitenkaan tunne saavasi aikaiseksi tarpeeksi?

Ideoitko jatkuvasti uusia tavoitteita, mutta aloittaminen ja eteneminen tuntuu vaikealta?

Tuntuuko että aikasi kuluu kaikkeen muuhun kuin mitä OIKEASTI haluaisit tehdä?

Elämäniloisen ajanhallinnan verkkovalmennuksessa löydät elämäsi kiintopisteet ja raivaat elämässäsi tilaa oikeille asioille. Opit tunnistamaan sinulle aidosti asioitasi eteenpäinvievät tehtävät. Löydät keinot kohdistaa aikasi ja energiasi sellaisiin aktiviteetteihin, joista tunnet saavasi itsellesi paljon energiaa ja tunnet ajallasi olevan aitoa merkitystä.

Elämässämme on tarjolla paljon mahdollisuuksia ja kiinnostavia tilaisuuksia, ja joskus voi olla vaikea päättää mihin arvokkaan aikansa panostaisi. Elämäniloisen ajanhallinnan valmennuksessa opit kuinka jaat aikasi fiksusti niille asioille, jotka vievät sinua eteenpäin ja haluamaasi suuntaan. Samalla huomaat, kuinka helppoa on päästää irti turhasta. Opit myös löytämään oikeanlaisen, vahvan motivaation niille välttämättömille velvollisuuksille, jotka olet ehkä aiemmin tuntenut taakoiksi. Kalenterisi ja tehtävälistasi kevenevät, ja ajankäytön suunnittelu on selkeää ja helppoa. Ja mikä parasta, nautit enemmän joka hetkestä!

Sinun ei tarvitse enää tuntea olevasi väärässä paikassa väärään aikaan, ei syyllisyyttä, ei riittämättömyyttä, valinnanvaikeutta... Löydät riittävästi aikaa kaikelle sinulle tärkeälle ja merkitykselliselle, ja huomaat nauttivasi elämästäsi aivan uudella tavalla. Elämässäsi on enemmän juuri sitä mitä haluat ja vähemmän sitä, mikä syönyt elämäniloasi ihan turhaan. Vapautat paljon energiaa turhasta murehtimisesta ja voit käyttää sen kaiken elämänilosi lisäämiseen joka päivä!

Tämä ei ole pelkkä ajanhallinnan menetelmä, vaan uusi tapa nauttia elämästäsi - ihan joka päivä.​

 • Saat selkeän ja helppokäyttöisen ajanhallinnan mallin, jolla...
 • ... teet ajankäytön valinnoistasi helppoa ja vaivatonta.
 • ... pääset eroon riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteista.
 • ... poistat liiallisen kiireen ja stressin elämästäsi.
 • ... saat lisää omaa aikaa ja aikaa hyvinvoinnillesi.
 • ... aloitat jokaisen päiväsi reippaana ja energisenä.
 • ... tunnet eläväsi täysillä.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Viikko 1

Valmistelut

 • Ylikierroksilta tasapainoon
 • Big Picture: mitä oikeasti haluat
 • Elämäsi kiintopisteet
 • Arvosi, joihin voit tukea päätöksesi ja valintasi
 • Tavoitteesi ja unelmasi

Viikko 2

Toteutus

 • Kalenteri ja muut ajanhallinnan työkalut
 • Käytä kalenteria oikein ja varmistat, että saat keskittyä elämäsi tärkeisiin asioihin
 • Tämä on sinun elämäsi, tehdään siis arjestasi hauskaa!

Viikko 3

Hienosäätö

 • Delegoi oikeita asioita oikein
 • Rutiinien ihanuus
 • Tee fiksuja valintoja
 • Mitä tarkoittaa olla terveellä tavalla itsekäs

Viikko 4

Ylläpito

 • ​Opi irti kiireen tavasta
 • Mielenrauhan ja tasapainon ylläpito
 • Oma aika ja hyvinvointi

Osta valmennuspaketti tästä ja pääset aloittamaan heti!

Verkkovalmennuksen hinta on VAIN 45 eur ja materiaali on käytössäsi rajattoman ajan. Verkkovalmennuksella on 30pv täysi tyytyväisyystakuu.

Maksutavat verkkopankki, luottokortti tai osamaksu.​

Tämä kehittämäni ajanhallinnan menetelmä syntyi pitkän kokeilun ja hiomisen tuloksena. Tarvitsin toimivan ajanhallinnan systeemin, jonka avulla pidän kaikki pallot ilmassa ja jolla pystyn vastaamaan nykyajan haasteisiin. Olen kokeillut erilaisia ajanhallinnan ja tehokkaan työskentelyn tekniikoita 20 vuoden ajan ja nämä kokemukset tiivistyivät lopulta Elämäniloisen Ajanhallinnan menetelmäksi. Se ei ole pelkkää kalenteritekniikkaa vaan uusi tapa ajatella ajankäyttöäsi ja tehtävienhallintaa.

Kokemukseni karttuessa ja ympäristön muuttuessa yhä vaativammaksi olen huomannut, että vanhat ajanhallinnan menetelmät eivät enää kykene vastaamaan alati lisääntyviin arjen haasteisiin. Edelleen me käytämme samoja tehtävälistoja ja kalentereita, jotka käyvät päivä päivältä ahtaammiksi. Aloinkin tutkimaan, löytyisikö ratkaisu aivan uudesta näkökulmasta ja koko ajattelumallimme muuttamisesta.

Lopulta palaset loksahtivat kohdilleen ja löysin elämäniloisen ajanhallinnan menetelmän, joka toimii ja kestää hyvin elämän eri tilanteissa ja nopeissakin käänteissä. Hämmästyttävintä oli huomata se, kuinka helpoksi kaikki muuttuu, kun kohdistaa huomionsa oikeisiin asioihin. On aika katsoa ajanhallintaa uusin silmin, ottaa homma haltuun ja nauttia elämästä. Tervetuloa mukaan!

Leena Pakonen
Hyvinvointi- ja mentaalivalmentaja

Uudenlainen ajatusmalli, joka muuttaa elämäsi

Tässä mallissa parasta on se, että se sopii kaikille ja kaikissa elämäntilanteissa. Olen toiminut liike-elämän esimiestehtävissä 15 vuotta ja sen jälkeen yrittäjänä 5 vuotta. Tämä malli on kehittynyt muotoonsa näiden hyvin erilaisten elämänvaiheiden aikana ja toimii erittäin haastavissakin tilanteissa. Se auttaa selkiyttämään myös elämänmuutostilanteita ja muokkautuu nopeasti uusiin, yllättäviinkin tilanteisiin. Tämä menetelmä on oikeassa elämässä testattu: omassani ja valmennusasiakkaideni jokapäiväisessä arjessa, eri elämäntilanteissa ja eri työympäristöissä.

Erityisen hyvin tämä malli auttaa pitämään "pään kylmänä" nykyajan haasteissa: ärsyke- ja informaatiotulva, keskeytykset, keskittymisen haasteet, runsaat mahdollisuudet, valtava määrä odotuksia ja velvollisuuksia, kärsimättömyys, "kaikki-mulle-heti-nyt" -ajatukset ja tekemisen ahnehtiminen, omasta hyvinvoinnista tinkiminen, suorituskeskeisyys, päättämättömyys, valinnan vaikeudet...

Tämä menetelmä ei onneksi poista elämän yllätyksellisyyttä, koska sehän kuuluu elämään ja tekee kaikesta paljon mielenkiintoisempaa. Tämän ajanhallinnan mallin avulla sinun on helpompi joustaa yllätystilanteissakin ja sinulla on vakaa ja selkeä tieto siitä, mitä haluat ja mikä on oikea tapa toimia.

Osta valmennuspaketti tästä ja pääset aloittamaan heti!

Verkkovalmennuksen hinta on VAIN 45 eur ja materiaali on käytössäsi rajattoman ajan. Verkkovalmennuksella on 30pv täysi tyytyväisyystakuu.

Maksutavat verkkopankki, luottokortti tai osamaksu.​

© UnelmaFiilis Akatemia