Energinen Päivä

äänitepaketti

Lataa itsellesi ihana,

Energinen Päivä! 

Energisen Päivän äänitteet ovat rentoutus- ja hypnoosiohjaajan suunnittelemia, virkistäviä mielikuvamatkoja, jotka vahvistavat voimavarojasi päivän eri vaiheissa juuri oikealla tavalla.

Voit kuunnella äänitteitä suoraan äänitesivulta tai ladata äänitteet koneellesi mp3-tiedostoina.

Päivän tärkeisiin hetkiin

Energisen Päivän äänitteet ovat koulutetun rentoutus- ja hypnoosiohjaajan suunnittelemia, virkistäviä mielikuvamatkoja. Äänitteet vahvistavat voimavarojasi, joita tarvitset päivän eri vaiheissa. Ne vaikuttavat alitajuntaasi positiivisella  ja vahvistavalla tavalla, silloinkin kun tietoinen mielesi on keskittynyt muuhun. Jokaiseen äänitteeseen on valikoitu huolella aiheeseen sopiva, miellyttävä taustamusiikki.

Energinen Aamu 11:37

Energisen Päivän ensimmäinen äänite on suunniteltu aamulla kuunneltavaksi energialataukseksi, joka auttaa mieltäsi ja kehoasi valmistautumaan uuteen päivään reippaalla ja positiivisella asenteella.

Pikarentoutuminen 8:25

Työpäivän aikana voit virkistää mieltäsi stressitasoa laskevalla pikarentoutusäänitteellä,  jota voit kuunnella tarpeen mukaan.

Vahva Keskittymiskyky 11:10

Tarvitsetko vahvaa keskittymiskykyä? Vahvista fokustasi ennen tärkeää tehtävää tällä äänitteellä.

Työpäivän Nollaus 14:58

Työpäivän ”nollaaminen” voi olla haastavaa. Työasiat jäävät herkästi pyörimään ajatuksissa ja kiire jää päälle. Tämän äänitteen avulla voit helposti nollata työpäiväsi ja jättää työasiat tietoisesti taaksesi. Aloitat vapaalle siirtymisen rentoutuneena ja virkistyneenä.

Rauhallisiin Uniin 24:31

Kun on viimein se illan rauhallisin hetki ja aika mennä nukkumaan, mieli usein aktivoituu kertaamaan päivän tapahtumia ja seuraavien päivien huolia. Tätä hetkeä varten olen tehnyt rauhallisiin uniin johdattelevan, lempeän unirentoutuksen.


Bonus-äänite: Mielikuvaharjoitus turvapaikan rakentamisesta mieleesi 17:52

Omien rajojen asettaminen on välillä haastavaa. Väsyneenä tai muuten heikolla hetkellä miellyttämisen tarve saattaa ottaa vallan ja ihmisten ajattelemattomat sanat voivat haavoittaa enemmän kuin oikeasti olisi tarpeen. Silloin on hyvä tietää, että voit aina tarvittaessa hakeutua mielessäsi omaan turvapaikkaasi. 


Haluatko kuulla näytteen?

Energinen Aamu -äänite


Rentoutus- ja hypnoosiohjaaja (SHL) Leena Pakonen


Olen hyvinvointi- ja mentaalivalmentaja ja autan asiakkaitani tunnistamaan heidän yksilölliset voimavaransa ja vahvuutensa, joista he saavat selkeän pohjan energisen, sisältörikkaan ja tasapainoisen elämän luomiseen. Tällä äänitepaketilla haluan tarjota sinulle vaivattoman tavan vahvistaa voimavarojasi päivän tärkeimmissä vaiheissa. Sen avulla voit olla parhaimmillasi niin työssä kuin vapaa-ajalla ja nauttia elämästäsi juuri sellaisella energialla kuin haluatkin. Toivon, että äänitteistä on sinulle paljon iloa!

Haluatko kuulla näytteen?

Rauhallisiin uniin -äänite

Tervetuloa mukaan Energiseen Päivään!

Pääset kuuntelemaan ja lataamaan äänitteet heti.

Voit kuunnella äänitteitä suoraan äänitesivulta tai ladata äänitteet koneellesi mp3-tiedostoina.

Äänitepaketilla on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.