Tehokas keino tehtävälistojen hallintaan: AIKAA -päiväkirja

aikaa_3D_1_tuotekuva

Haluatko valmiin työkalun kiireisten aikojen tehtävälistojen hallintaan?

Elämän punainen lanka hukkuu helposti tasapaksuihin, kilometrin pituisiin tehtävälistoihin ja post-it -lappukollaaseihin. Kuinka erottaa, mikä on oikeasti aikasi arvoista ja tärkeää juuri nyt?

AIKAA -suunnittelupäiväkirjassa lajittelet helposti ja nopeasti kaikki tehtäväsi timantteihin, kultahippuihin, hakkuihin ja vaskooleihin. Tiedät tarkalleen mikä on tärkeää tällä viikolla ja tänään. Tiedät, mistä ja milloin voit joustaa. Kaiken muun voit hyvällä omalla tunnolla unohtaa ja pystyt keskittymään työhösi ja elämääsi täysillä, ilman turhaa murehtimista ja stressaamista. Löydät jokaisesta arkipäivästäsi tähtihetkiä. Ja mikä parasta, muistat tallettaa voimapankkiisi energiaa päivittäin ja tiedät, että saat sen käyttöösi aina silloin kun tarvitset.

Suunnittelupäiväkirja perustuu samaan tehokkaaseen tehtävienhallinnan tekniikkaan, jonka Ivy Lee aikoinaan opetti amerikkalaiselle teräsmogulille Charles M. Schwabille. Tekniikan ansiosta Schwab pystyi luomaan huiman menestystarinansa liike-elämässä. Sen jälkeen tekniikka on jäänyt elämään yhtenä tehtävienhallinnan kulmakivenä. AIKAA -suunnittelupäiväkirjaan tämä tekniikka on tuunattu vastaamaan nykyajan “itsensätoteuttajien” tarpeita.

 

Osta AIKAA-suunnittelupäiväkirja >>

 

 

Keskustelu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.