Tervetuloa TsemppiFiilis -valmennukseen

shutterstock_129043760_web

 

Hienoa! Olet tehnyt loistavan päätöksen, itseasiassa olet tehnyt joukon loistavia päätöksiä ja voit olla todella ylpeä itsestäsi!

Olet tehnyt päätöksen ottaa merkittävän askeleen kohti unelmaasi, jotain parempaa, isompaa, rohkeampaa! Olipa unelmasi mikä tahansa, päätös sen toteuttamisesta on se tärkein ja merkitsevin askel kohti tavoitettasi!

Olet myös tehnyt päätöksen hankkia tukea projektillesi. Olet aivan oikeassa paikassa. TsemppiFiilis -ohjelma opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää unelman muuttamisesta tavoitteeksi ja tavoitteen saavuttamisesta. Opit, kuinka asetat tavoitteesi oikein, teet toimivan toimintasuunnitelma, raivaat esteet ja rajoittavat uskomukset tieltäsi ja pidät hyvää motivaatiota ja meininkiä yllä.

Ja mikä parasta, tämä materiaali on käytössäsi pysyvästi! Voit palata hakemaan uskonvahvistusta heikoilla hetkillä. Voit myös käyttää samaa prosessia uusiin unelmiisi.

Etkä jää missään vaiheessa yksin! Sinulla on aina tuki ja tsemppaaja käden ulottuvilla, otat vain yhteyttä minuun, kun tarvitset henkilökohtaista sparrausta.

Tervetuloa tsemppifiilistelijöiden seuraan ja kaikkea hyvää matkallesi kohti unelmaasi! Sinä, jos kuka pystyt siihen!

 

Jos uskot, että pystyt, tai uskot, että et pysty, olet molemmissa tapauksissa oikeassa.

 

TsemppiFiilis -terveisin,

http___signatures.mylivesignature.com_54493_107_AAD2B1DFB81E6A182ECA761EDEBB7B4B

 

ps. Tervetuloa myös Facebook-ryhmäämme, pääset liittymään siihen tästä linkistä:

Liity Facebook-ryhmään

Keskustelu