Unelmoi Rohkeasti – 3 tehokasta ja inspiroivaa menetelmää

Isolated Pin Up Woman With A Dream In Grasp

Unelmointi on ehkä voimaannuttavin ja innostavin asia silloin kun kaipaat jotain virkistystä “harmaaseen arkeen”.

Unelmointi voi tuntua pelottavaltakin, varsinkin jos koet ajautuneesi jonkinlaiseen umpikujaan. Mutta juuri silloin unelmoinnista onkin erityisen paljon hyötyä. Saatat löytää aivan uusia mahdollisuuksia, joita et tajunnut olevan olemassakaan!

Seuraavilla viikoilla käsittelemme myös rajoittavia uskomuksia. Ne ovat meidän itse kehittämiämme rajoituksia, jotka estävät meitä saavuttavasta aitoja toiveitamme. Uskomukset ovat syntyneet ajan myötä, osa ehkä opittuna vanhemmiltamme ja ympäristöltämme, osa taas on muovautunut aiempien kokemuksien perusteella. Usein ne ovat iskostuneet ajatuksiimme niin syvälle, että pidämme niitä totuuksina. Todellisuudessa ne ovat useinmiten vain ajatustapoja, jotka ovat muutettavissa.

Hyppää siis rohkeasti unelmoimaan ja tunne sen mahtava positiivinen lataus koko kehossasi!

Unelmat voivat toteutua vain jos unelmoit. Unelmoidessa ei tarvitse vielä miettiä sitä, miten unelman voi toteuttaa tai onko se ylipäätään mahdollista. Pääasia on se, että annat haaveillesi siivet. Opit tuntemaan itseäsi ja tarpeitasi paremmin. Alitajuntasi ottaa tilauksesi vastaan. Ja hups, pian saatat havahtua siihen, että elämäsi polku on pikkuhiljaa hakeutunut juuri toivomaasi suuntaan.

Olen valinnut sinulle kolme erilaista tapaa unelmoida: mielikuvamatkan, unelmataulun ja tulevaisuuskirjeen. Voit valita niistä itsellesi mukavimmalta tuntuvan tai kokeilla vaikka kaikkia. Näistä eri menetelmistä löytyy jokaiselle aistilahjakkuudelle omansa: näköaistille, kuuloaistille, liikeaistille jne. Jos siis jokin kokeilemasi menetelmä ei tunnu tuottavan tulosta, kokeile toista.

 

1. Mielikuvamatka tulevaisuuteen

Varaa itsellesi rauhallinen aika ja paikka, tee olosi mukavaksi ja kuuntele oheinen äänite. Jos haluat, voit varata muistiinpanovälineet lähelle. Mielikuvamatkan jälkeen voit kirjata tärkeimmät asiat myös muistiin.

 

2. Unelmataulu

Unelmataulu sopii erinomaisesti visuaalisille ihmisille. Sen voi tehdä kuvien avulla aarrekartta -tyyppisesti tai kirjoittaen ajatus-/käsitekartan tyyliin. Unelmataulun voit tehdä pahville, muistitaululle tai vaikkapa tietokoneen työpöytäkuvaksi. Sosiaalisen median unelmatauluna toimii loistavasti Pinterest.

Katso ohjeita ja vinkkejä lisää oheisesta videosta. Vaikka aarrekartta -tekniikka olisikin sinulle jo tuttua, kannattaa silti kerrata vinkit toimivan ja tehokkaan unelmataulun laatimiseen.

 

3. Tulevaisuuskirje

Tulevaisuuskirje on kuin kirjoitettu unelmataulu. Kuvittelet itsesi tulevaisuuteen kirjoittamaan kirjettä nykyminällesi. Tulevaisuuskirje on kuin kokoelma voimaannuttavia ja ohjaavia itsesuggestioita. Sen teho perustuu alitajunnan voimaan.

Lataa ohjeet tästä >>

 

Lue myös Unelmoi Tosissasi opas: Näin kirjoitat unelmasi todeksi 

 

Bonus -tehtävä

Tarkkaile ajatuksiasi ja ympäristöäsi seuraavilla viikoilla. Mistä pidät, mikä saa sinut innostumaan, mistä huomaat haaveilevasi jne. Kerää pieniäkin toiveitasi ja unelmiasi aktiivisesti. Ota kuvia, äänitä tai kirjoita muistiinpanoja puhelimellasi tai kuljeta pientä muistivihkoa mukanasi tarkoitusta varten.

 

Jos pystyt unelmoimaan jostakin, pystyt myös tekemään sen.

– Walt Disney

 

Henkilökohtainen sparraus?

Haluatko keskustella viikon aiheesta tarkemmin kanssani?

Varaa valmennusaika

 

Maksa valmennuksesi ja käytä alennuskoodia “sisua-vip

Maksa valmennusaika

 

Lähetä sähköposti Leenalle

Lähetä sähköpostia >>

 

Keskustelu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.