★ RUOKAREMONTTI HELPOKSI ★

VAHVAA MIELEN VOIMAA RUOKAREMONTTIISI
saavutat tavoitteesi määrätietoisin askelin

Tuskailetko ruokavaliosi kanssa? Haaveiletko ruokaremontista, mutta et oikein tiedä mistä aloittaisit? Kammoatko kalorilaskentaa ja pelkäätkö epäonnistumista? Kaipaatko asiantuntevaa ohjausta ja valmentajan tsemppiä omaan projektiisi?

Hyvinvoinnin tavoitteissa oikealla ruokavaliolla on suuri merkitys, oli kyseessä sitten painonhallinta tai jaksamisen parantaminen. Aloitamme siitä, mikä on tärkeintä onnistuneen ruokaremontin toteuttamisessa: ajattelumalliesi ja tunnetilojesi muutos tavoitettasi aidosti tukeviksi. Opit kuinka teet tavoitteestasi innostavan ja motivoivan, ja kuinka säilytät tämän hyvän vireen.

Opit terveellisen ruokavalion rakentamisen perusteet yksinkertaisina nyrkkisääntöinä ja opit etsimään hyvinvointitavoitettasi tukevaa ravintotietoa. Opit myös käsittelemään rakentavasti niitä haasteita, joita jokainen kohtaa elämäntapamuutoksessaan. Valmennuksen aikana rakennat itsellesi ruokavalion, joka istuu soljuvasti arkeesi, tukee hyvinvoinnin tavoitteitasi ja luot vankan perustan pysyvälle, positiiviselle elämäntapamuutokselle.

Jos olet kyllästynyt jatkuvaan jojoiluun ja toistuvaan repsahteluun, ja haluat tehdä pysyviä positiivisia muutoksia elintavoissasi, tämä on juuri sinulle tehty valmennus. Lämpimästi tervetuloa onnistujien joukkoon!​

Saat joka päivä 4 viikon ajan sähköpostiisi äänitteen ja tietopaketin. Jokaisella viikolla teet tuntuvia positiivisia muutoksia ja huomaat edistyväsi tavoitteessasi.


Päivittäiset ohjeet ja tietopaketit auttavat sinut vauhdikkaaseen alkuun ja etenet määrätietoisesti.

Joka aamu sähköpostiisi saapuva n. 20 minuutin äänite vahvistaa motivaatiotasi ja antaa joka päivä sinulle jonkin uuden mielenkiintoisen mentaali- tai ravintovinkin mietittäväksi.

Teet tavoitettasi tukevia, positiivisia ruokavaliomuutoksia, jotka sinun on helppo omaksua pysyviksi elämäntavoiksesi.

Voit luottaa siihen, että teet oikeita asioita ja oikeassa järjestyksessä. Saat remonttisi toteuttamiseen luotettavaa, monipuolista tietoa ja inspiroivia tehtäväkirjasia.

Huomaat selkeitä vaikutuksia nopeasti: energiatasosi paranee, kehosi vahvistuu, olosi kevenee ja saattaapa vaatteissasikin tuntua pientä väljyyttä... ​ja mikä parasta, repsahdukset ja syyllisyyden tunne ovat taaksejäänyttä elämää.

TULE MUKAAN ONNISTUJIEN JOUKKOON NYT, VALMENNUSRYHMÄ ON AVOINNA RAJOITETUN AJAN:

Ruokaremontti helpoksi -valmennus


Osa 1: Mielen voima

 • Mihin ruokaremonttiprojektit yleensä kaatuvat ja miksi -> nyt osaat välttää nämä mokat.
 • Heikot lenkit: motivaatio ja tahdonvoima. Vähennät riippuvuuttasi keinotekoisesta tsemppauksesta ja varmistat onnistumisesi.
 • Asetat tavoitteesi ja mittarisi oikein, niin että ne kannustavat sinua joka päivä.
 • Löydät itsestäsi onnistujan ominaisuudet ja luot oman onnistumisesi reseptin.

Osa 2: Onnistumisen portaat

 • Opit sen, mitä sinun tarvitsee tietää perusasioista: ateriarytmi, energiaravintoaineet, suojaravintoaineet, ravinnon monipuolisuus & laatu ja millainen on hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti tukeva ruokavalio.
 • Tiedät mihin huomio kannattaa kiinnittää ja missä järjestyksessä.
 • Teet muutoksia sopivassa tahdissa, niin että muutat huonot tavat määrätietoisesti hyviksi rutiineiksi.
 • Toteutat itsellesi sopivan, tavoitteitasi tukevan ruokavalion.

Osa 3: Hienosäätö ja ylläpito

 • Tiedät mistä tunnistat oikean suunnan ja kuinka teet tarvittaessa korjausliikkeen.
 • Osaat lukea tuoteselosteita.
 • Teet oikeita valintoja kaupassa, matkoilla, juhlissa, lomilla... ja tiedät kuinka paljon voit joustaa.
 • Tiedät mitä muuta kannattaa huomioida: aktiivisuus, lepo ja palautuminen, tunnesyöminen, säästöliekki jne. 
 • Sinulla on vahva pohja jatkolle ja selkeästi uudet tavat, jotka tuntuvat mieluisilta. Jatkat määrätietoisesti eteenpäin tällä tiellä!


BONUS 1

Runsas, monipuolinen valmennusmateriaali jää käyttöösi ja voit edetä täysin omaan tahtiisi. 

BONUS 2

Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan.

BONUS 3

Osallistujien yhteinen ryhmätsemppi, keskustelut ja jaetut vinkit valmennussivuilla ja suljetussa Facebook -ryhmässä.

BONUS 4

Mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennuskeskusteluun (puhelimitse/skypellä) edulliseen Akatemia-hintaan.


Valmentajanasi toimii Leena Pakonen

Mentaalivalmentaja

Ravintovalmentaja

Ryhmäliikuntaohjaaja


Olen mentaali- ja ravintovalmentaja ja autan asiakkaitani onnistumaan hyvinvointitavoitteissaan. Olen työssäni havainnut kuinka olennainen osa jaksamista ja hyvinvointia oikeanlainen ruokavalio on ja kuinka paljon syyllisyyttä kannamme ihan turhaan jojoilusta ja repsahduksista.

Olen painiskellut koko ikäni painonhallinnan kanssa, kokeillut erilaisia dieettejä ja tunnen jojoilun tuskan omakohtaisesti. Rakastan hyvää ruokaa ja siksi minulle on ollut tärkeää löytää kultainen keskitie painonhallinnan ja elämästä nauttimisen kesken.

Havahduin tajuamaan kuinka pielessä kitudieetit ovat, kun ensimmäinen aidosti onnistunut ja pysyvä painonpudotukseni tapahtui syömällä ihan oikeaa, maistuvaa ruokaa. Eikä minun tarvinnut kertaakaan kärsiä nälkää sen vuoksi, että laihdutin. Sen jälkeen olen tyystin ohittanut kaikki ihmedieetit ja yksipuolistavat ruokarajoitteet.

Kun opiskelin ravintovalmentajaksi, oli selvää että valitsen sellaisen koulutuksen, jossa kunnioitetaan oikeaa ruokaa ja suositukset perustuvat yleisesti hyväksyttyyn tieteelliseen tutkimukseen. Haluan auttaa asiakkaitanikin palauttamaan luonnollisen suhtautumisen ravintoon, ilman kalorilaskentaa, kieltolistoja ja syyllisyyden tunteita.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia on se, että ruokavalio on terveellinen, tuo energisyyttä, maistuu hyvältä ja sallii osallistumisen myös sosiaalisiin herkkuhetkiin ilman syyllisyyttä ja ahdistusta.

Haluan auttaa sinuakin löytämään toimivan tasapainon, jossa yhdistyy tavoitteesi mukainen, terveellinen ruokavalio ja elämästä nauttiminen. Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennukseeni!

Muiden onnistujien kokemuksia valmennuksestani:

Shane Melaugh

Joka-aamuiset sähköpostissa olevat aineistot, johon voi palata koska vaan. Tsemppaava ja salliva ote. Omatahtisuus. Kiitos hyvästä kurssista, ymmärsin kuukauden aikana, että vaikka nyt olikin kevään kiivaimmat hetket töissä, niin pienetkin muutokset ja niiden ylläpitäminen vaikuttavat, vaikka tuntui ettei aikaa ole mihinkään uuteen.

Shane Melaugh

Valmennus herätti paljon uusia ajatuksia ja innosti pohtimaan omia ajatusmalleja ja ruokailutottumuksia. Mentaalipuoli oli itselleni tärkein. Kiitos asiantuntevasta opetuksesta / ohjauksesta!

Shane Melaugh

Tässä on huomioitu myös mentaalipuoli, mikä on olennaista onnistumisen kannalta. Kiitos. Todella hyvä kurssi. Sai olla armollinen itselle ja viikkotehtävät auttoi pysymään ruodussa. Aion palata tallenteisiin ja jatkaa matkaa kohti tavoitetta.

Shane Melaugh

Uudenlainen tapa lähestyä ruokaremonttia oli syy sitten terveellisyys tai laihduttaminen. Herättelee miettimään omaa hyvinvointia monelta kantilta. Kyse omasta itsestä, mitä haluan... monipuolista tietoa. Kiva tapa rakentaa ruokaremppaa!!

Haluatko sinä olla yksi näistä onnistujista?

Verkkovalmennuksen ohjeilla teet terveellisiä ja pitkäjänteisiä muutoksia ruokavalioosi, itsellesi sopivin askelin ja omaan arkeesi parhaiten soveltuvalla tavalla. Tätä ruokavaliota noudatat mielelläsi ja samalla se tukee tavoitettasi, oli se sitten energisyys, laihduttaminen, jaksaminen tai painonhallinta.

TULE MUKAAN ONNISTUJIEN JOUKKOON NYT, VALMENNUSRYHMÄ ON AVOINNA RAJOITETUN AJAN. VOIT ALOITTAA VALMENNUKSEN HETI.

Koko valmennuksen hinta on VAIN 49€ ja voit valita

monipuolisista ja joustavista maksutavoista mieleisimmän

Verkkovalmennuksella on täysi 30 päivän tyytyväisyystakuu.