MINDFULNESS​

Tietoinen Elämäntaito™

verkkokurssi​

Voit luoda itsellesi oman mindfulness -retriitin helposti, seuraamalla verkkokurssin miellyttäviä harjoituksia ja meditaatioita.

1.
MIELEN TASAPAINOA JA KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

Mindfulness- eli tietoisuustaidot on todistettu useissa tutkimuksissa tehokkaaksi palautumisen ja stressinsäätelyn keinoksi. Tietoisuustaitojasi kehittämällä 

  • vähennät stressin ja kiireen tuntemuksiasi
  • käsittelet turvallisesti ikäviäkin tunnetilojasi
  • parannat keskittymiskykyäsi
  • löydät mielesi hiljaisuuden ajatusmyllerryksenkin keskeltä
  • tuntemuksesi elämän suorituskeskeisyydestä vähenee
  • vähennät jännittämistä sosiaalisissa ja esiintymistilanteissa
2.
KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN JA HELPOSTI OMAKSUTTAVA

Tähän monipuoliseen mindfulness -verkkokurssiin on poimittu parhaat palat mm. Jon Kabat-Zinnin, Eckhart Tollen ja Timo Klemolan opetuksista. Näistä ainutlaatuisista näkökulmista on koottu helposti omaksuttava kurssikokonaisuus. Painopiste on tietoisuustaitojen hyödyntämisessä käytännön tilanteissa ja jokapäiväisessä elämässä. Annan sinulle vankat perustiedot sekä parhaat vinkit, joilla otat mindfulnessin hyödyt kiinteäksi osaksi omaa elämääsi, työssä ja vapaa-ajalla.

3.
MONIPUOLINEN MENETELMÄ HYVINVOINTISI KEHITTÄMISEEN

Sinun on helpompi tehdä elämässäsi tietoisempia valintoja sen mukaan, mikä on sinulle ja läheisillesi hyväksi. Opit kuuntelemaan tarpeitasi paremmin ja tunnistat selkeämmin mielesi sekä kehosi tavat. Hyödynnät tätä tietoa arjessasi ja luot elämääsi aivan uudenlaista, kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä, onnellisuutta ja hyvinvointia.

4.
TOIMIVIA KEINOJA AJATUS- JA TUNNEMYLLERRYKSEN KÄSITTELYYN

Huomaat tunnetilojesi muuttuvan myönteisemmiksi, osaat käsitellä kielteisetkin tunnetilat rakentavammin ja huomaat ihmissuhteidesi vuorovaikutuksen syvenevän. Osaat hallita kiireen ja stressin tunteita. Huomaat, että kykysi vastata kiireisenkin elämän haasteisiin paranee päivä päivältä.

Innostava 8 viikon mindfulness-ohjelma, joka sulautuu saumattomasti elämääsi.    

Jokaiseen 8 kurssiosioon sisältyy kurssivideo, käytännön harjoitukset ja meditaatioäänitteet sekä runsaasti lisämateriaalia. Saat kaiken materiaalin käyttöösi heti ja voit edetä kurssilla omaan tahtiisi, vauhdikkaammin tai leppoisammin.

Voit aloittaa tämän verkkokurssin heti!

Verkkokurssin hinta on 95€ ja voit valita mieleisesi maksutavan kertamaksuna tai osissa.

Kurssilla on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.

energinen elämä
1 TIETOISEN ELÄMÄNTAIDON PERUSTEET

Pääset tutustumaan tietoisuustaitojen perusteisiin ja kuinka ne voivat auttaa sinua arjen eri haasteissa. Saat ensimmäiset käytännön harjoitukset, joiden avulla lähdet tutustumaan tietoisuustaitojen soveltamiseen.

energinen elämä
2 KEHOSI VIESTIT

Nykyajan vauhdikkaassa elämäntavassa olemme niin tottuneita "elämään päässämme", että yhteys kehoomme on usein heikentynyt. Saatamme havahtua stressin oireisiinkin liian myöhään, kun olemme keskittyneet urakoimaan sisukkaasti. Tässä osiossa herättelemme uudelleen taitomme kuunnella kehomme herkkiä viestejä. 

energinen elämä
3 MIELEN RAKENNE

Tässä osiossa syvennymme tutkimaan mielen toimintaa. Huomaat kuinka ajattelumallisi ja sisäisen puheesi vaikuttavat hyvinvointiisi. Vahvistat keskittymiskykyäsi ja opit löytämään mielesi rauhallisen hiljaisuuden.


energinen elämä
4 AVOIMUUS, UTELIAISUUS ja AISTIT

Tunnistat mielesi taipumuksen arvostella ja luokitella kokemuksiasi, ja ymmärrät kuinka se voi rajoittaa kokemuskenttääsi. Kun annat tilaa uteliaisuudelle ja avoimuudelle, voit löytää uusia vaihtoehtoja vanhoihin rutiineihisi ja reaktioihisi. Herättelet aistisi havainnoimaan ympäristöäsi entistä rikkaammin.

energinen elämä
5 KEHON JA MIELEN YHTEYS

Tietoisuustaitojen ja läsnäolon harjoitukset eivät vaadi aina paikallaan oloa. Liikunta tarjoaa hienon alustan meditaatioharjoitukselle ja vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä ainutlaatuisella tavalla. Tutustumme mm. suomalaiseen ASAHI Health® -liikuntamuotoon, jossa tietoinen liike on keskeisessä osassa. Opit myös muita keinoja yhdistää liikunta, läsnäolo ja mielenrauha.

energinen elämä
6 IKÄVÄT TUNNETILAT

Tunteiden kohtaaminen ja käsittely voi olla haastavaa, ja tunnemyllerrys voi joskus pitää meitä hyvinkin sinnikkäästi otteessaan. Tässä osiossa opit kohtaamaan haastavat tilanteet ja ikävät tunnetilat rakentavalla tavalla. Tunnistat mielesi automaattiset reagointitavat näissä tilanteissa ja voit päästää irti vahingollisista ajattelumalleistasi. 

energinen elämä
7 MYÖTÄTUNTO

Myötätuntoinen, hyväksyvä ja kiitollinen asennoituminen lisää tutkitusti hyvivointia ja onnellisuuden tunteita. Tässä osiossa kerron, kuinka voit kehittää tätä elämänasennetta. Tähän aiheseen liittyy läheisesti myös anteeksiantamisen taito ja sen merkitys hyvinvoinnillesi.

energinen elämä
8 OMA SUUNNITELMASI

Tässä osiossa kertaamme kurssin aiheista tärkeimpiä kohtia. Pääset tekemään oman jatkoharjoittelusuunnitelmasi, jonka avulla voit luoda oman tapasi soveltaa tietoisuustaitoja hyvinvointisi tueksi. Sitä varten saat valmiin suunnittelupohjan, jonka avulla jäsennät oppimasi helposti jatkosuunnitelmiasi varten.

Vastaavan sisältöinen live-koulutus olisi pituudeltaan 2 täyttä kurssipäivää ja hinnaltaan 300-350 euroa. Koulutusmateriaalin arvo puolestaan olisi 150-200 euroa. Verkkokurssin kokonaisarvo olisi siis noin 500 euroa ja nyt saat sen 95 eurolla. Ja kaiken lisäksi säästyt matka- ja majoituskuluilta ja voit opiskella mieleisessäsi paikassa, täysin omaan tahtiisi.
Valmentajan omin sanoin...

Leena Pakonen​

Mentaalivalmentaja

Nykyajan informaatio- ja ärsyketulvan keskellä aivomme käyvät täysillä kierroksilla lähes tauotta aamusta iltaan. Työpäivämme ovat täynnä keskeytyksiä ja huomiomme on pakko jakaa usealle asialle yhtäaikaa.

Ajatuksemme livahtavat usein tulevaisuuteen: tehtävälistoihin, kiireeseen, suunnitelmiin, huoliin, murheisiin. Ei ihme, että niin moni meistä kärsii stressistä, ylikuormituksesta, univaikeuksista ja keskittymisen haasteista.

​Henkisen jaksamisemme ja hyvinvointimme kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että kehitämme tietoisuustaitojamme. Se on lempeä tapa treenata mieltämme ja ottaa vastuu siitä, mitä mielessämme tapahtuu.


Meidän ei tarvitse olla ulkoisten ärsykkeiden armoilla vaan voimme itse valita, mitä ajattelemme ja kuinka suhtaudumme asioihin. Voimme myös valita sen ajattelemmeko ollenkaan - voimme antaa mielemme levätä välillä.


Tietoisuustaidot ovat olleet kiinteä osa elämääni vuodesta 2011 saakka ja olen toiminut tietoisuustaitojen kouluttajana usean vuoden ajan. Omissa koulutuksissani yhdistän mm. Jon Kabat-Zinnin, Eckhart Tollen ja Timo Klemolan näkökulmia tietoisuustaitojen eri osa-alueisiin.

Tämän monipuolisen taustan ansiosta koulutukseni on muodostunut ainutlaatuisen käytännönläheiseksi ja helposti omaksuttavaksi. 

Tietoinen läsnäolo on meille jokaiselle luonnollinen toimintatila. Me synnymme tähän toimintatilaan ja jokaisen on helppo se todeta seuraamalla lasten tapaa elää ja olla läsnä.

Varttuessamme olemme oppineet tulevaisuuteen suuntaavan, suorittavan ja tavoitteellisen elämäntavan, jossa kokemus tässä hetkessä elämisestä ja tietoisuudestakin on heikentynyt. Läsnäolon hetkiä syntyy enää vain puolivahingossa silloin kun meillä on aikaa pysähtyä ja rentoutua.


Älypuhelimien ja informaatiotekniikan kehityksen myötä olemme koukuttuneet täyttämään joka hetken niin, että mielemme ei juurikaan lepää. Kuormitamme itseämme usein tietämättämmekin selaamalla puhelimestamme päivityksiä, viestejä ja uutisia.


Tietoisuustaitojen avulla havahdut tiedostamaan, miten voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi positiivisella tavalla. Se ei vaadi isoja muutoksia, vaan moni asia on kiinni vain siitä, kuinka poisopit vanhoista reaktiotavoistasi ja teet jatkossa tietoisempia valintoja itsesi ja läheistesi hyväksi.

Löydät toimivan tasapainon arjen tehokkaan toiminnan ja hyvinvointiasi tukevan tietoisen läsnäolon kesken - parhaat puolet molemmista välttämättömistä toiminta- ja ajatusmalleista nykyajan haastavassa ympäristössä.

Tervetuloa mukaan löytämään uusi näkökulma omaan hyvinvointiisi!

Ihanan selkeä ja käytännönläheinen kurssi mindfulnessin perusteista!​

Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi ja ladata materiaalin itsellesi.

Saat koko kurssin materiaalin käyttöösi heti ja voit edetä kurssilla omaan tahtiisi. Harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja huomaat hyödyt arjessasi nopeasti. Kurssiin sisältyy kaikki perusmeditaatiot äänitteinä sekä bonusäänitteitä.

Monipuolinen kurssimateriaali on käytössäsi rajoittamattoman ajan verkkosivuilla ja voit ladata sen myös itsellesi. Sinun ei siis tarvitse olla joka hetki nettiyhteyden ulottuvilla. Jokaiseen osioon sisältyy kurssivideo, harjoitukset, meditaatioäänitteet sekä runsaasti hyödyllistä lisämateriaalia. 

Sinulla on valmentajan tuki koko kurssin ajan ja pääsy keskustelupalstalle muiden kurssilaisten kanssa.

Voit aloittaa tämän verkkokurssin heti!

Verkkokurssin hinta on 95€ ja voit valita mieleisesi maksutavan kertamaksuna tai osissa.

Kurssilla on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.

Palautetta verkkokurssilta:

Marc Stevens ( Web Design Media )


“Todella selkeä sekä tietoa antava kurssi jonka voi käydä omaan tahtiin. Suosittelen ehdottomasti. Kiitos kurssin vetäjälle!”

Marc Stevens ( Web Design Media )


“Palasin lueskelemaan ja kertaamaan materiaaleja vielä viikkoja valmennuksen jälkeen. Leena on lämmin ja hänen rauhallisuutensa kuului videoilla ja oli luettavissa teksteistä. Leenan miellyttävän rauhallinen ääni on jo itsessään meditatiivinen. Suosittelen lämpimästi!"

Marc Stevens ( Web Design Media )


“Tämä on kyllä ihan parasta, että tätä ohjelmaa voi suorittaa omaan tahtiin ja että nämä videot ja äänitteet saa itselle täältä ladattua. Tämä on elämäni kolmas mindfulness kurssi ja paras!"

Tilaa Tietoinen Elämäntaito™ -kurssi nyt, voit aloittaa kurssin heti ja edetä omaan tahtiisi.

Verkkokurssin hinta on 95€ ja voit valita mieleisesi maksutavan kertamaksuna tai osissa.

Kurssilla on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!