Toimitusehdot

 

Yrityksen tiedot

UnelmaFiilis, Dream4REAL Oy, Emeleuksentie 3 A 2, 61500 Isokyrö. Y-tunnus 2375378-5.

Maksutavat

UnelmaFiilis -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi verkkopankissa tai luottokorteilla. Maksuliikenteestä vastaa Checkout.fi -maksunvälityspalvelu ja Stripe -maksunvälityspalvelu. Checkout.fi:n tarjoaa monipuoliset maksutavat ja maksuehdot löydät tästä linkistä. Stripe-maksunvälitys mahdollistaa luottokortilta veloitettavat kuukausimaksut, jos kurssimaksu on kuukausikohtainen.

Verot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkovalmennukset 

Verkkovalmennus maksetaan tilauksen yhteydessä ja asiakas saa valmennuspaketin käyttöönsä heti maksun jälkeen.

Verkkovalmennusten tyytyväisyystakuu

Kaikkiin UnelmaFiilis Akatemian verkkovalmennuksiin sisältyy 30 pv täysi tyytyväisyystakuu. Jos asiakas ei ole tyytyväinen valmennukseen ja se ei vastaa hänen odotuksiaan, ilmoittamalla asiasta akatemia(a)unelmafiilis.fi asiakas saa täyden hyvityksen verkkovalmennuksen hinnasta. UnelmaFiilis pidättää oikeuden muutoksiin.

E-kirjat ja ladattavat äänitepaketit

UnelmaFiilis Akatemian e-kirjat ja ladattavat äänitepaketit maksetaan tilauksen yhteydessä. E-kirja on ladattavissa heti tilauksen maksun jälkeen UnelmaFiilis Akatemian sivuilta tai sähköpostiin toimitettavan tilausvahvistuksen linkistä.

Valmennusmateriaalin immateriaalioikeudet

Tekijänoikeudet verkkovalmennusten materiaaleihin säilyvät kaikissa tilanteissa UnelmaFiilis Akatemialla. Asiakkaalla ei ole lupaa kopioida, uudelleentuottaa, myydä, antaa eteenpäin tai muutoin hyväksikäyttää valmennuksessa saamaansa materiaalia ilman UnelmaFiilis Akatemian erillistä suostumusta.

Tietosuoja

Osallistuminen UnelmaFiilis Akatemian verkkovalmennuksiin edellyttää aina rekisteröitymistä Akatemiaan. Rekisteröitymisen ja verkkokaupan ostosten yhteydessä annettuja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).