Tilaa sähköpostiisi

UnelmaFiilis Akatemian

ja luo itsellesi ja ympärillesi positiivista energiaa!


Usein se mitä koemme stressinä, on syntynyt erilaisista kasaantuneista tunteista, joita emme ole käsitelleet: ärsytys, kateellisuus, epäonnistuminen, riittämättömyyden tunne, loukatuksi tuleminen, murehtiminen... Tunteet jäävät alitajuntaamme tiedostamattomaksi taakaksi ja syövät energiaamme päivästä toiseen - ihan turhaan.

Haluatko oppia kääntämään nämä energiaasi kuluttavat tunteesi positiiviseksi voimavaraksi? 

Tämän 3 viikon TUNNEKOULUN avulla teet merkitseviä muutoksia ajatustavoissasi ja löydät uusia, rakentavia tapoja käsitellä epämiellyttäviä tunnetiloja. Huomaat, että kaikilla tunteilla on oma tärkeä merkityksensä ja epämiellyttävistäkin tunteista voit löytää pohjan jonkin positiivisen rakentamiselle.

Näiden 3 viikon aikana huomaat mielesi kevenevän päivä päivältä. Opit joka päivä uuden mielenhallinnan tekniikan ja opit jotain uutta sisäisestä maailmastasi.

Saat sähköpostiisi päivittäisen tietopaketin: 10-15 minuutin äänitteen ja kirjoitetun tiivistelmän. Saat selkeät ohjeet, joiden avulla pääset hyödyntämään uusia tunnetaitojasi heti.

Huomaat, että pystyt päästämään irti turhista, energiaa vievistä ajatuksistasi. Luot tietoisesti positiivisia fiiliksiä itsellesi ja levität niitä myös ympärillesi.

Tervetuloa mukaan! Tilaa TUNNEKOULU nyt ja saat ensimmäisen kurssiviestin sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa. Jo viikon kuluttua tunnet kuinka mielesi on keveämpi ja hymysi herkemmässä. Oletko valmis aloittamaan?

Leena Pakonen

Mentaalivalmentaja, Tunnevalmentaja

UnelmaFiilis Akatemia​

Energinen Elämä -blogi​


UnelmaFiilis Akatemian TUNNEKOULU

29€

Monipuoliset maksutavat: verkkopankki, luottokortit tai osamaksu.

Saat ensimmäisen kurssiviestisi 24 tunnin kuluessa tilauksestasi.

Tällä kurssilla on 30pv täysi tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kurssiin, saat täyden hyvityksen kurssimaksusta.


"Se, joka tietää paljon toisista ihmisistä, saattaa olla oppinut, mutta se, joka ymmärtää itseään, on vielä älykkäämpi.

Se, joka hallitsee toisia, saattaa olla vaikutusvaltainen, mutta se, joka on oppinut hallitsemaan itseään, on vielä mahtavampi."

- Laotse -