Leena-kehysHei!

Tervetuloa UnelmaFiilis Akatemiaan!

Olen Leena, Akatemian päävalmentaja ja ideanikkari. Työ ihmisten hyvinvoinnin parissa on ollut minulle pitkäaikainen haave ja olen ollut aina kiinnostunut ihmismielen kyvystä kehittyä ja vastata elämän haasteisiin. Niinpä vuosien myötä olen kahlaillut läpi melkoisen määrän aiheeseen liittyvää kirjallisuutta sekä opintoja ja kompastellut itsekin elämässäni monenlaisten haasteiden edessä. Elämässä eteenpäin minua on puskenut iloinen optimismi, sinnikkyys etsiä vaihtoehtoja sekä vahva usko ihmisen kykyyn pärjätä.

Työni on minulle tärkeä osa elämää. Nautin siitä, että saan auttaa ihmisiä tekemään elämästään onnellisempaa. Työni on myös elämäntapa ja käytän ihan samoja harjoituksia päivittäin omassa arjessani kuin verkkokursseillani ja asiakkaideni kanssa. Monipuolinen tietotaidon soveltaminen ja yhteistyö valmentajaystävieni kanssa pitää minut hyvässä ohjausvireessä myös sinua varten.

Tervetuloa inspiraation ja oivallusten innostavaan maailmaan!

UnelmaFiilis -terkuin,

http___signatures.mylivesignature.com_54493_107_AAD2B1DFB81E6A182ECA761EDEBB7B4B

Leena Pakonen

KTM, LCF® Life Coach, Rentoutusohjaaja SHL, NLP Practitioner, Asahi Health® -ohjaaja

 

Haluatko henkilökohtaiseen valmennukseeni?

Valmennus- ja kurssitilani sijaitsevat Pohjanmaan sydämessä, Isonkyrön keskustassa, näppärien kulkuyhteyksien varrella. Teen valmennuksia myös puhelimitse ja Skypen -välityksellä:

Varaa valmennusaika

 

Lähetä sähköpostia >>

 

 

 

Kiinnostuin valmennuksesta jo reilu puoli vuotta aiemmin ennenkuin sitten sain lopullisen sysäyksen, että nyt on oikea hetki tilata aika tapaamiseen. Halusin valmennusta selvittääkseni omia ajatuksia lähinnä työtä koskevien asioiden suhteen. Jo ensimmäisten tapaamisten jälkeen pääsin tehtyjen harjoitusten avulla tarpeelliset askeleet eteenpäin ja sitten siirryttiinkin käsittelemään ehkä (näin jälkeen päin tuntuu) niitä henkilökohtaisia asioita, mihin loppujen lopuksi halusinkin ajatuksiini lokerointia ja oikeaa suhteuttamista. Ja oikeastaan tiesin entuudestaan jo miten ja millä tavalla nuo asiat ovat elämässäni, mutta en saanut yksin vietyä ajatuksia eteenpäin. Siihen tarvitsin Leenan apua. Jo heti ensi tapaamisen jälkeen asiat alkoivat mielessäni kypsyä ja muotoutua mallilleen ja oli tosi hyvä olo. Pidimme tapaamisten välillä sopivia taukoja ja tuo tahti sopi minulle oikein hyvin. Leena on miellyttävä, helpostilähestyttävä ja hänellä on rauhallinen olemus ja ammattimainen ote, tuli heti ensi kerralla luottavainen olo ja tunne, että olemme samalla aaltopituudella. Kiitos!

– Marja

Etsin omaan kokemukseeni ja taustaani soveltuvaa esimiesvalmennusta. Työni on henkisesti raskasta ja en halunnut, että työnohjaus olisi pelkästään työasioihin liittyvää, vaan kokonaisvaltaisempaa, elämänhallintaa ja omien vahvuuksien löytämistä. Olen kokenut loppuun palamisen ja sen prosessoiminen oli henkisen hyvinvoinnin ja muutosprosessin vuoksi tärkeää. On todella tärkeää puhua omista mietinnöistä, vajeista ja epäilyksistä, koska ääneen puhuessa peilaa omia asioitaan ja saattaa itsekin löytää uusia näkökulmia murehduttaviin asioihin. Olen saanut apua loppuunpalamisen käsittelemiseen ja ehkäisemiseen tulevaisuutta ajatellen. Olen alkanut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen ja kuuntelemaan omia tuntemuksiani enemmän. Johtajuus ja esimies roolituksen kantaminen on parantunut. Olen aiempaa tyytyväisempi itseeni ja elämääni. Pidän valmentajasta, joka ei jyrää omilla neuvoilla ja ajatuksillaan vaan auttaa aukaisemaan asiakkaan omia ajatuksia eri näkökulmista ja sinä olet juuri sellainen, joka auttaa pohtimaan asioita eri suunnista ja tarvittaessa havahduttamaan omista solmukohdista. On paljon ammattilaisia, jotka kokevat, että on tärkeää tuoda tiiviissä keskustelutilanteessa kaiken ammattitaidon esille ja se ei useinkaan ole kuuntelemisen ja ymmärryksen taitoa.

-Minna